Sari la conținut

Donează

Kaia center doneaza

Donație prin transfer bancar

ASOCIATIA – “ALTER PROMETEU”

IBAN – RO12RNCB0093144109370001

BCR – SUCURSALA VOLUNTARI

Centrele KAIA sunt dezvoltate și organizate de V+O communications. V+O este o echipă de profesioniști pasionați, un grup de creativi care explorează constant idei și perspective noi care pot schimba percepțiile și  contribui la dezvoltarea afacerilor.

România este o țară în care refugiații ucraineni caută un loc sigur. De la începutul războiului, până la 14 martie, 424.000 de cetăţeni ucraineni au intrat în România, iar 360.000 au părăsit România. Copiii sunt forțați să renunțe la rutina obișnuită a vieții și familiei din cauza războiului, fapt ce poate avea influențe negative asupra dezvoltării lor pe termen lung. Cu un minim de sprijin: organizați-le/oferiți-le ceva de făcut, starea lor actuală poate fi îmbunătățită.

În primele 11 zile de la deschiderea primului Centru Kaia, pe 8 martie, am ajutat peste 1.200 de copii. Majoritatea oamenilor pe care îi sprijinim aparțin unor grupuri extrem de vulnerabile, cum ar fi copiii, femeile și persoanele de vârsta a treia.

Există multe moduri în care ne puteți ajuta și, din partea noastră, ne vom asigura că fiecare donație va fi folosită pentru nevoile copiilor. Vă vom ține la curent cu actualizări periodice despre program prin comunicate de presă și anunțuri.

Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre donația ta. Donația ta poate face o mare diferență.

Donațiile de produse se fac la adresa:

Strada Hristache Pitarul nr. 40, Sector 1, București

kaia donatie produse
kaia donatie produse
Kaia Activity Center Logo