Sari la conținut

Voluntariat

Încă de la început, din 4 martie, această inițiativă a fost dezvoltată cu sprijinul a 20 de voluntari, care au susţinut ideea din prima zi. În prezent, avem 75 de voluntari dintre care 55 au fost deja pregătiți, iar 45 au fost deja într-un centru KAIA, petrecând un timp mediu de 3 ore într-o săptămână per voluntar. În această acțiune sunt implicați oameni de toate vârstele. Cel mai bun exemplu de voluntariat îl reprezintă frații Vassilis și Giannis din Atena (3 și 6 ani), care au trimis o cutie cu jucăriile lor copiilor care acum au cea mai mare nevoie de ele.

*** Este o condiție prealabilă pentru toți voluntarii semneze toate documentele legale necesare și participe la training virtual sau la fața locului.

voluntari kaia

Voluntari elevi

Ajutor în activități:

  • Divertisment
  • Jocuri
  • Activități recreative

Scopul este de a menține funcționarea corespunzătoare a centrelor KAIA, de a menține ordinea și de a sprijini copiii în orice activitate precum pictura sau realizarea puzzle-urilor.

voluntari kaia

Voluntari adulți

Voluntarii adulți contribuie în diverse moduri: participă la activități de divertisment, joacă și recreative. Alte domenii  vizate sunt: logistică, transport, juridic, consultanță, pentru strângere de fonduri, donații și promovarea activităților Kaia.


voluntari kaia

Voluntari specialiști

Un grup de profesioniști ajută în probleme psihologice, alt grup le predă copiilor limba română sau engleză fapt ce creează o punte între divertisment și cunoaștere, iar alt grup, cel al profesorilor de artă, dezvoltă creativitatea copiilor.
De asemenea, copiii apreciază distracția adusă de specialiștii noștri voluntari precum magicieni, cântăreți, dansatori și alții.
Adăugăm continuu profesioniști și specialiști pentru orice categorie nouă pe care o dezvoltăm.
Kaia Activity Center Logo